Friday, 31 January 2014

Back To You

Assalamualikum w.b.t.

Wow. Sedar tak sedar kita dah pun menjejaki tahun 2014. Dah sebulan dah pun. Setiap orang mesti ada memori yang tak dapat dilupakan sepanjang tahun tidak kira sama ada pahit atau manis meski masam sekalipun. Okay, tak lawak.

Bagi SA, ini permulaan yang baik. Hubungan SA dengan NH dah okay walaupun tak macam dulu. Dan SA dalam proses untuk cua taknak bencikan sesiapa dah buat masa sekarang. Banyak jugak dugaan menimpa walaupun baru sebulan berada dalam 2014, namun insyaallah, akan SA tempuh dengan tabah bersama redha dan bantuan dari-Nya. I may change but actually I'm not. This is the real of me. I've found my way out.

Cakap pasal change, hati SA pun dah berubah sekarang. Berubah macam mana tu. Well, hidup sebagai kpopper ni memang penuh dengan kitaran. Kenapa SA cakap macam ni? Sebab hati SA kembali memilih Yoseob. Kenapa tetiba? Entah, SA pun tak tahu. Apa yang jelas, hati SA tak boleh dan tak sanggup nak tinggalkan B2ST.

Walaupun SA pernah cakap yang SA kenal Infinite dulu antara semua kpop group, and Woohyun was my first sight love. Tapi kalau fikir balik, kenapa walaupun SA suka Woohyun tapi SA tak ada rasa nak tahu pun nama dia or else. And lepas tu SA jumpa B2ST dan jatuh cinta dengan suara Yoseob. Then, terus search every single thing pasal diorang. Actually, masa mula suka Yoseob dulu, SA tak perasan pun yang dia tu comel gila. Lama-lama baru perasan. Sebab bila SA search tu, jumpa gambar-gambar dia yang adorable gila.

And one more important thing to prove that I like him so much. Walau berapa banyak pun laki yang SA jumpa dalam dunia kpop ni, bermacam jenis laki yang SA pilih dalam setiap kumpulan, hati SA takkan pernah berubah. 

Well, you may think that SA tengah over or syok sendiri sekarang, but you have to know one thing, Althought I may be crazy over all those kpop things, I still have my pride as a Muslim. I know what I have to avoid. Lagi pun alhamdulillah SA tak sampai tahap puja-memuja ni. 

So, the conclusion is... I'm back to you, B2ST, Boys 2 Search for Top!



Wassalamualaikum w.b.t.